ZALJUBLJENI MLADIĆ STRAŠNO JE ZABRINUT ‘S novom djevojkom se*sam se i do 20 puta dnevno, je li to normalno?’

3371

Naime, jedan 23-godišnji mladić tvrdi kako se s novom djevojkom seksa i do 20 puta dnevno, no brine ga je li to normalno.

– Mnogi misle da je seks bezveze jer ga je toliko puno, no to je najbolji seks koji sam ikad imao. Potpuno sam oduševljen – piše mladić koji je svoju 21-godišnju djevojku upoznao dok je bio jedne večeri vani i slavio rođendan svog prijatelja.

– Sada živimo zajedno. Oboje imamo običaj probuditi se rano ujutro i onda se seksamo možda tri ili četiri puta. Potom ona pripremi doručak, a nekad se nakon doručka ponovno poseksamo. Nakon toga je ostavim u gradu i odem na posao. Uvijek nađem vremena za nju. Imam klizno radno vrijeme pa sam fleksibilan po tom pitanju. Poslijepodne je pokupim pa odemo kući i opet se seksamo, oko šest puta – opisuje mladić te napominje da potom on skuha večeru nakon čega nastavljaju sa svojom omiljenom aktivnosti.

– Seksamo se cijelu večer. Volim je jako. Oboje smo jako napaljeni no je li normalno biti intiman toliko puta dnevno? Možemo li si naštetiti? – zabrinut je 23-godišnjak.

Deidre mu je odgovorila da će mnogi čitatelji biti zavidni na toliko seksualnih odnosa i da pojam ‘normalno’ ne postoji.

– Važno je jeste li ti i tvoja djevojka sretni. Ipak, trebao bi provjeriti uživa li ona jednako kao i ti u tome. Možda ti pokušava udovoljiti, no sama nije toliko zadovoljna. Većini žena bitna je senzualnost i intimni dodiri, a ne samo seks na brzaka, a teško je zamisliti da to u vašoj vezi postoji. Koliko često ona doživi orgazam? Vjerojatno ćete s vremenom usporiti ritam nakon što se bolje upoznate – odgovorila mu je Deidre i napomenula kako se nada da koriste zaštitu pošto je neplanirano dijete najmanje što im treba u ranoj fazi veze.

Kurir.rs
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *